BIAŁCZAŃSKI DWOREK

Miejscowość: Białka Tatrzańska
Województwo: małopolskie
Region: Tatry i Podhale (góry)
Rodzaj obiektu: Pensjonat przyjazny dzieciom
Galeria zdjęć BIAŁCZAŃSKI DWOREK
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Wakacje w górach z dziećmi w Pensjonacie Białczański Dworek
Oceń obiekt
26.08.2019

Polecam Białczański Dworek! Jedzenie pyszne, sporo atrakcji dla dzieci i dorosłych - na zewnątrz huśtawki, boisko do gry w siatkę, koszykówkę, stół do tenisa stołowego, jeździki i rowerki dla dzieci, piłki, trampolina, basen ogrodowy. W środku mała, ale pełna zabawek salka, bilard, bieżnia. Ogromny plus za to, że dworek jest odsunięty od głównej, bardzo ruchliwej drogi. Blisko do Term Bania, Biedronki, dogodny dojazd do szlaków. Myślę, że jeszcze tam wrócimy.

Katarzyna R. z Rzeszowa (dzieci w wieku: niespełna 2 lata i pół roku; termin pobytu: 21 - 26.08.2019)
23.08.2019

Gorąco polecam. Urocze miejsce, przepiękna okolica, bardzo mili gospodarze, przepyszne jedzenie. Miejsce adresowane dla rodzin z dziećmi - dookoła pełno atrakcji dla małych i większych dzieci. Rowery do dyspozycji, plac zabaw, basen, pole do siatkówki, turnieje tenisa stołowego. A w dni, gdy pogoda nie dopisuje - świetnie wyposażona sala zabaw, bilard, siłownia, no rewelacja. Wracamy tam kolejny rok i jest super. Poznaliśmy tam fajnych ludzi, wszyscy lokatorzy się integrują. Gorąco polecam!!!

Anna z Lublina (dzieci w wieku 3 i 8 lat; termin pobytu: 14 - 18.08.2019)
21.08.2019

Jeżeli wybieramy się w góry, to tylko tutaj! Właściciele - Ola i Mariusz robią wszystko, aby goście czuli się jak u siebie w domu. Pyszne jedzenie, przestronne pokoje, bilard, piłkarzyki, sauna, siłownia, sala zabaw dla młodszych dzieci, salonik dla dorosłych... Nawet jak pada, w Białczańskim Dworku nikt się nie nudzi - ani dzieci, ani dorośli! Wokół domu pięknie zagospodarowany teren, dla wszystkich gości jest miejsce, żeby poleżeć na leżaku, hamaku czy w cieniu z kawą i jednocześnie mieć oko na dziecko, które skacze na trampolinie, bawi się na placu zabaw czy gra w jakąś grę. Dla pociech młodszych i starszych szeroki wybór rowerów - moja córcia właśnie tu trzy lata temu nauczyła się jeździć na rowerze. Oprócz tego jest miejsce na koszykówkę, siatkówkę i inne aktywności, a właściciele regularnie organizują turnieje ping-ponga, więc można do domu wrócić dodatkowo z medalem :)
W góry blisko, do wszystkich większych miast wokoło blisko - idealne miejsce wypadowe. Przekonuję się o tym już prawie dwadzieścia lat i ciągle mi mało. Ciągle znajduję tam miejsca, które warto zobaczyć i szlaki, które warto przejść.
Wróciliśmy parę dni temu, a już tęsknimy i odliczamy czas do sierpnia 2020 roku!! Do zobaczenia!

Patrycja G. z Lublina (dziecko w wieku 12 lat; termin pobytu: 11 - 18.08 2019)
20.08.2019

Po tygodniowym pobycie z rodziną (2+2), zdecydowanie polecam wypoczynek w Białczańskim Dworku. Jak na warunki Białki, obiekt jest świetnie zlokalizowany, bardzo ładnie urządzony i dobrze wyposażony. Goście mają do dyspozycji zagospodarowany pod rekreację teren wokół budynku oraz salę zabaw dla dzieci, bilard, saunę, itp. wewnątrz. Do tego urozmaicone śniadania i smaczne domowe obiady. Największy plus i podziękowania za pomoc i troskę okazaną przez cały personel, kiedy potrzebowaliśmy pomocy w opiece nad chorym dzieckiem.

Jakub O. z Torunia (dzieci w wieku 11 i 13 lat; termin pobytu: 10-17.08.2019)
16.08.2019

Pensjonat godny polecenia dla rodzin z dziećmi. Cicha, spokojna okolica, a zarazem blisko do sklepu. Przestronne pokoje, smaczne jedzenie (duże porcje). Do dyspozycji sala zabaw, bilard, cymbergaj, piłkarzyki, itp. W ogródku basen, hamak, trampolina, jeździki, rowerki, huśtawki. Sympatyczna i zawsze uśmiechnięta obsługa. Polecam.

Izabela z Kędzierzyna-Koźla (dzieci w wieku 8 lat i 5 lat; termin pobytu: 06.-15.08.2019)
13.03.2019

Polecam, jest pięknie, cicho, właściciele bardzoo mili i pomocni, jedzonko pychota, pokoje przepiękne ☺

Katarzyna z Kielc (dziecko w wieku 7 lat; termin pobytu: lipiec 2017)
18.02.2019

Super miejsce dla rodzin z dziećmi. Pokoje czyściutkie. Posiłki bardzo smaczne. Mnóstwo atrakcji dla najmłodszych. Polecam w 100%. Zapewne wrócimy w to miejsce po raz kolejny.

Joanna L. z miejscowości Biszcza (dzieci w wieku 13, 12 i 3 lata; termin pobytu: 22.- 27.07. 2018)
18.08.2018

Polecam wszystkim rodzinom z dziećmi, szczególnie tymi małymi. Nasze dzieci w wieku 6 i 3 lata bawiły się doskonale. Dzięki temu, że było wiele rodzin z dziećmi, dzieciaki bawiły się wszystkie razem. A co za tym idzie, także rodzice odpoczęli :) Warunki zakwaterowania i wyżywienie bardzo dobre.

Elżbieta H. z Jaworzna (termin pobytu: 27.07. - 11.08.2018) 

Elżbieta H.
15.07.2018

Czyste pokoje,smaczne jedzenie, bardzo życzliwi gospodarze. Łóżeczko i wanienka do dyspozycji gości (trzeba zarezerwować wcześniej). Atrakcje zarówno w budynku jak i na zewnątrz.
Młodsze dziecko korzystało z pokoju zabaw, na zewnątrz z jeździków, piaskownicy, małych krzesełek i domku. Starsze dziecko korzystało z pokoju zabaw, bilarda, cymbergaya, bilarda. Na zewnątrz z roweru, trampoliny, hamaka, boiska, huśtawki. Wszyscy korzystaliśmy z wystawionych na zewnątrz stolików z parasolami, ławek oraz altany.
Budynek oddalony od głównej ulicy. Obiekt godny polecenia.

Małgorzata B. z Nadmy (woj. mazowieckie), dzieci w wieku 15 m-cy i 7 lat, termin pobytu: 07.-13.07.2018 r.

Małgorzata B. z Nadmy (woj. mazowieckie), dzieci w wieku 15 m-cy i 7 lat, termin pobytu: 07.-13.07.2018 r.
07.01.2018

Fantastyczna rodzinna atmosfera, pomocny personel, pyszne jedzenie. Właściciele pensjonatu wkładają wiele serca w to, aby goście czuli się swobodnie i komfortowo. Idealne miejsce do wypoczynku z dziećmi. Pensjonat z daleka od drogi głównej (cisza i spokój), pokoje czyste i zadbane, duży plac zabaw. Rewelacja :) Serdecznie polecamy, a sami na pewno tam wrócimy. PS. Mariusz trenuj!
Kasia i Zbyszek z Olsztyna (termin pobytu: 14-23.08.2017)

09.08.2017

Miejsce bardzo przyjazne dzieciom. Otoczenie obiektu bardzo zadbane. Wiele atrakcji dla dzieci: rowery, jeżdżące zabawki, plac zabaw ze zjeżdżalniami, trampolina, boisko do siatkówki koszykówki, stół do tenisa, basen. Obiekt odsunięty od głównej ulicy o kilkadziesiąt metrów, jest tam spokojnie i cicho, można odpocząć wieczorem po górskich wędrówkach. Wewnątrz zorganizowane miejsce do zabawy dla najmłodszych i starszych ( piłkarzyki, bilard, cymbergaj, siłownia). Jedzenie smaczne, posiłki pełnowartościowe i różnorodne. Serwowane w dogodnych godzinach, uprzejmi właściciele i obsługa. Miejsce, do którego z chęcią wrócilibyśmy na kolejny wypoczynek.
Basia, Helenka, Ula i Mirek Ch. z Banina pod Gdańskiem (dzieci w wieku 7 i 5 lat; termin pobytu 22-30 lipca 2017)

31.07.2017

Białczański Dworek do świetne miejsce na rodzinny wypoczynek w górach! Jest tam wszystko czego oczekują osoby jadący z dziećmi (bynajmniej nam niczego nie brakowało): *wspaniała atmosfera stworzona przez uprzejmych właścicieli, którzy są zawsze pomocni i uśmiechnięci *pokoje przestrzenne z łazienką, tv *cisza i spokój, piękne widoki mimo ruchliwej ulicy wiodącej przez Białkę Tatrzańską *na uboczu, ale i wszędzie blisko (sklep, restauracje, szlaki, termy) *dobre domowe jedzonko, ciekawie dobrany jadłospis *na każdym piętrze znajduje się lodówka, czajnik, dodatkowo o każdej porze można zejść do jadalni, gdzie można skorzystać z kawy czy herbaty lub podgrzać posiłek w mikrofalówce *no i przede wszystkim atrakcje dla dzieci -spory terem przed Dworkiem placem zabaw, basenikami, piaskownicą, trampolina, rowerkami, jeździkami-jest i na tyle dużo, że dzieciaki mogą robić wyścigi (nasz maluch je uwielbiał) -w razie niepogody jest również sala zabaw dla najmłodszych, bilard, cymbergaj, piłkarzami czy siłownia Nasz 2 letni synek nie chał stamtąd wracać!
Polecamy serdecznie Marta, Janusz i Mikołaj z Gdyni (termin pobytu 22-27.07.2017)

14.08.2016

Witam! Byliśmy z 2,5 letnią wnuczką na tygodniowym wypoczynku.Wszystko na 5 z plusem:piękny duży,jasny pokój z balkonem,bardzo dobre wyżywienie,bardzo duży plac zabaw,również z miejscami do siedzenia dla dorosłych pilnujących swoje pociechy.Mili i pomocni właściciele oraz bardzo uprzejme Panie z kuchni. Dziękujemy za udany pobyt,jeżeli będzie okazja na pewno do Państwa wrócimy.
Gabriela Z. z Zabrza (termin pobytu 07. -14.08.2016r )

14.10.2015

Polecam Białczański Dworek to idealne miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi. Panuje tam wspaniała atmosfera, którą tworzą przesympatyczni właściciele. Jedzonko bardzo smaczne dostosowane do małych i dużych turystów.
Warunki zakwaterowania były bardzo komfortowe łazienka w każdym pokoju, na życzenie dostępne łóżeczka i wanienki dla dzieci, na każdym piętrze lodówka, każdy pokój z balkonem, możliwość skorzystania z pralki, w stołówce dostępne foteliki dla dzieci.
Moj syn ma 2 i pół roku, najbardziej podobał mu się plac zabaw na zewnątrz i sala zabaw we wnętrzu budynku. Szczególnie upodobał sobie jazdę na pojazdach których było na tyle dużo, że każde mogło bawić się równocześnie.
Na pewno wrócimy tam jeszcze nie jeden raz.
Kamil W. z Białej Podlaskiej (termin pobytu: 19-28.08.2015)

Kontakt
BIAŁCZAŃSKI DWOREK
Środkowa 311
34-405 Białka Tatrzańska
małopolskie
Telefony:
18 26 541 10 xxx xxx xxx Pokaż
665 602 766 xxx xxx xxx Pokaż
Przy rezerwacji powołaj się na Dzieciochatki.pl

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce.